Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SITTER EN FLICKA

på stranden

ser med längtan ut

över öppet hav

ritar två hjärtan i sanden

ett för mor och ett för far

 

Så vänder hon hemåt 

med tankar så svår

undrar

varför hon här går

 

Öppnar så dörren 

där står vad hon kallar

mor och far

men hjärtana tillhör dem

som finns långt bortom

öppet hav

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-16 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin, kram.
2014-03-08

    ej medlem längre
Detta poem ger mej en längtan
till det jag älskar--Havet
det jag kommer ifrån och som jag
ska tillbaka till när den dagen kommer

/Mrs
2013-11-19

  Armo
Det är något i den här diktens dubbeltydning som vägrar släppa mig. En känsla av djup sorg. Smärtsam vacker dikt.
2013-11-19

  ULJO
Vackert och berörande
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2013-11-18

  stig wikman
UNDERBART
MAJ-LIS.

KRAM Å APPLÅD.
2013-11-17

  Mona Nordkvist VIP
Griper tag sorgsest.
2013-11-16

  Linda CH VIP
Gripande och fint!
2013-11-16

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat, vemodigt och berörande.
2013-11-16

    ej medlem längre
fin..och berörande
2013-11-16

  Lars Hedlin
En dikt som berör!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP