Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata linjer IX


om morgonen
bär jag skröplighetens bördor
till en lund med många tankar
och lägger dem till vila

i den röda jorden

om aftonen
lyssnar jag till de vandrande under regnet
fönstret andas öppenhet
och gamla ben

passerar

om natten
flätar jag kolonier 
till mitt mörka hårs sorger
och fyller allt

med en doft av stjärnor

i gryningen
öppnar jag min händer i solen
dricker jag dagen med djupa klunkar
träder jag varsamt bland fållat gräs

och famnar mitt liv

av jazz och många sagor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-16 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver skarpt och bra.
2013-12-14

  Aftonvännen
Bara du som kan ge mig Jazz tillbaka i en liten ask av ord
2013-12-02

  Katinka VIP
Så fin känsla!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP