Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll om hjärtat

håll om hjärtat

så en dag kanske det läker ut

mellan att leva och älska

livet som det är

i oformbar längtan

känslan av oformlös

kärlek

i tystnaden av

 

dig

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-17 19:18



Bookmark and Share


  Densen VIP
Fina ord!
2014-01-12

  Anders Granström
Jag tycker om de ord du väljer - hur du lägger orden, jättefin!
2013-11-18

    ej medlem längre
Fint!
2013-11-18

    ej medlem längre
Fint diktat om hjärtat
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP