Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt fjärilar..

Ord och meningars flykt
likt fjärilar
i detta flöde
Dikten kan bli en sanning
och sanningen en dikt...
Ingen vet var det
kan sluta
när
daggen glittrar i
gräset
och
morgonen ger dig
en vän...




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-18 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo