Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyssna till den tysta rösterna som talar.


uppkopplad

rotad styrka
stadigt förankrad
i djupen

källans verklighet
är vår

anar förgreningar
som ådror av ljus
strax under ytan

du
jag
svampen
i kontakt med markens mikroliv

underjordens nätverk
kopplar mig samman

Andas in
tall kåda
trädvisdom

rör vid åldrad
fårad bark
lägger örat där
blir ett med trädets stillsamma liv

lyssnar mig hel




Fri vers av Solvända
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solvända
Solvända