Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frAmtiDen

betyder
vill man ju
får man tala om
tänka på
dela
eller ska man
leva
en
i
taget
kan man sträva på
dag för dag
utan.....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-20 03:36



Bookmark and Share


  aol
bakom alla våra ord ticar hjärtat sin egen sång, nuet pågr svävar hela tiden,
2013-11-20

  Lars Hedlin
Mycket bra! Tål att tänkas på! kram
2013-11-20

  Bjarne Nordbö
Jag tror det. Sväva på så gott det går.

2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP