Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklasshån

Den där lite
uppnästa
blicken
ser ner
på mig
Bakåtkammat
överklasshår
självsäker gång
smakfulla
märken
givetvis
och
bilen den är
blank och
svart




Jag undrar



Vad är det du vill dölja?




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-20 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha, så DU+
:)
2015-10-01

  Maiah VIP
Kanske ett försök att göra sig merintressant...
2013-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Förmodligen sitt bleka inre som måste kamoufleras till något bättre än vad det är.!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo