Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackraste ljuset

 

 

ord av närhet

med mjuka vingar

en flygande ömhet

över arket

lägger sig som

ett vackert ljus

runt om själens hjärta




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-20 14:36



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet! :)
2013-11-20

  Anders Granström
Fin! Tycker om "själens hjärta".
2013-11-20

  Eliza-69
Vackert
2013-11-20

    ej medlem längre
Ljust och fint....vackert diktat.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP