Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/lightblues......


T R O S K Y L D I G .
























Anton


var så naivt troskyldig


snäll och hjälpsam.








Kan det var därför

han är





alltmera ensam?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-20 15:16



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle

Utan försvar. Hjärtat stannar när det känner ishavsvinden.
Ingrid Trolle
2013-11-25

  Anders Nordlander VIP
Tyvärr alltför sant!
2013-11-21

  Eva Langrath VIP
Utnyttjaren vädrar som en spårhund upp den troskyldige som förvirrat efter att ha blivit utnyttjad undrar vad var det som hände! Du beskriver det på ett sätt så att det isar till i hjärtat.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden