Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR SÅ RÄDD FÖR ORDEN

 

 

Visst går jag här 
och undrar 
hur dina känslor är 
för mej
när du är så rädd
att höra  orden
lika rädd att säja dem 

Möjligtvis 
så kan de sträcka sej
till jag tycker om

Men 
när du stryker handen 
över hår
och kinden min
då kan jag ädå känna
att jag är lite din 

Då 
kan jag se 
en värme 
i din blick
som din mun 
ej talar om

Så kanske 
är de ändå bäst
att du inte 
uttalar dom

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-20 18:55



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så vackert och ömtåligt

2013-11-26

  Lars Hedlin
Bra Gillas mycket!
2013-11-25

  Eliza-69
Vackert
2013-11-24

    ej medlem längre
vacker text…gillar den
2013-11-21

  Carina Bendix
Väldigt fint skrivet! :)
2013-11-20

  Mona Nordkvist VIP
Mjuk fin text. Gillar den.
2013-11-20

  Minkki VIP
den var go
2013-11-20

  Bortklemad
Mycket vackert! Gillar!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP