Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetsmörker.

Sammetsmörker
vaggar stjärnorna till ro.
Stannar här tills morgonens ljus
kittlar stjärnspetsarna att åter vakna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-20 22:22



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
mjuka sammetsmörker
vackra rader
2014-01-25

  Anya VIP
Kittlar stjärnspetsarna....vilken bra gestaltning! Suverän!
2013-11-29

  Ninananonia VIP
Så fint
2013-11-26

  Linda CH VIP
Mjukt och mycket vackert!
2013-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt...
2013-11-23

  anits VIP
Mycket fina rader.
2013-11-23

  Stefan Albrektsson
Vackra rader! Samlat och evokativt!
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP