Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fann mig här!

Du fann mig här!
Vet du också var
ljuset finns? Splittrade
på dagen samlar vi oss nattetid
förföljer solen dygn
efter dygn, gömmer oss
bakom hus och träd, följer djur och
människor i hälarna
i evigheters evighet
precis som det
onda det goda.
Men du fann mig här, alltså, just
här.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-21 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin påminnelse om att blicken finns, ett synliggörande av seendet (och finnandet) i min läsning. gillar att du knyter ihop öglan.
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist