Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärils vingar

Jag ser dig som en vacker fjäril med sköra vingar 


Blunda under en sekund

töm din sårbarhet

låt dina vingars rörelser ledsaga dig-


flyg i medvind


få budskapet där och då

under en sekunds betänketid

genom töcken till klarhet

handfallen inför ödet-


når du fast mark

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-21 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nice känsla
Töm din sårbarhet


2013-12-01

  Maria T
En skör liten dikt
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP