Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte min tid

 

 

när kylan lägger sig som

bomull runt min kropp

och vaggar mig till ro

 

då sjunger himlens

änglar

 

de välkomnar mig

med öppen famn

för att gömma mig

 

i sina mjuka vida

vingar 

 

för där mörkret en

gång var synlig

hjärtats ljus de gav

 

min tid var ej

kommen

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-21 11:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fin!
2013-11-30

    ej medlem längre
så fin!
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing