Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som kall jazz en vinterdag då tomten drunknar evig i sin satans glögg och sover ljuset bortom våra drömmar mördat


Natt







Skriver eld en dimma
veners natt,

faller
bunden,

skriken ekar röda
inåt,

dina känslor
vi låg i stulen sol en sommar,

dina läppar nära oskuld
de sanna tu,

de unga utan döden i sin själ,
en kärlek växte sann


en sommar i ditt hjärta






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-21 23:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2013-11-22

    ej medlem längre
"En sommar i ditt hjärta"mycket vackert!
Z*
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth