Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deT finnS så mYcket sakEr man iNte fåR tyckA

känna
tänka
eller vara
märkligt ändå med tanke på hur våran historia ser ut
så många gånger mänskligeten gått stenhårt in i saker som varit fel
så här
i
efterhand lixom
jorden var platt
kommer ni ihåg?
nu är den rund
vaccin diagnos stil dockumentation silickon forskningsbevis osv är ju bra
just nu
förutom på film
där ska dom som räddar världen vara lite udda
men i verkligheten
får dom udda en diagnos och piller för att passa in

missförstå mig inte nu
jag tycker absolut att alla ska hjälpa till
jobba
göra saker för att våran värld ska finnas till
men kanske vi gör det på fel sätt?
kanske behöver våra unga känna lite skuld när dom är dumma och ställer till
kanske behöver det vara ett jävla liv
ibland
med skrik gråt elände gränsöverskridning krav och ett
SKÄRP FÖR FAN TILL DIG DU ÄR INTE ENSAM I UNIVERSUM!!
du är mindre än en jobbig jävla mygga och vill du ha respekt så bete dig som om du förtjäna det för fan!!
bara så
vi gör ju knappast våra barn en tjänst om vi får dom att tro det är ok att ge fan i saker för att det är jobbigt
leva är jobbigt
härligt
underbart
förjävligt
KASS
FANTASTISKT
allt på samma gång

antar det finns
fanns en anledning till att man inte är myndig förrän man är 18 år

kanske
vi
skulle våga bestämma
ta komandot och inte tro dom är kloka nog själva?
18 år då börjar lixom det där som styr bli färdigt
inte innan
ungefär som pasta
den är inte färdig när den fortfarande är deg
man måste forma den
och koka en aning
först




Fri vers av kråkan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-22 00:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Förr var ju myndighets åldern 21 och runt 20 år är en mer lagom ålder tycker jag..finns många som är 18 och inte alls är mogna för sånt ansvar som det innebär men visst finns en del som är mogna....
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP