Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något reviderad


Min svarta motorcykel



Vägen är lång
gasar,

känner kraften
vi kör ju mot evigheten nu, helvetet

hög som satan på horse
gasar,

full kontroll
jag kan leva,

vill
det är för satan ni som är psykopater,

trögskallarnas sammansvärjning
bestämd tid,

flyter nedåt början på en färd
lång natt,

vägarna är mina
en järnhäst vrålar fram i nattens begynnande kyla,

jag är hemma nu,

vi är fria













Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-22 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstå mig vännen ! Tänk om man kunde gasa ifrån verkligheten.. Men jag älskar just möjligheten att kunna höra så.


Det är vindarna utom galenskapen..


Fint vännen.

2013-11-22

  LenaJohansson VIP
bra
2013-11-22

  © anakreon VIP
Drag?
Calle
2013-11-22

    ej medlem längre
Ja den där går nog fort den..knappt jag vågar kommentera.. darr.. brr.
"en järnhäst som vrålar fram i nattens begynnande kyla"
Bra skapat Peter:)

2013-11-22

  D S
sehr gut
2013-11-22

  Olle the Bulldog/Olle Ekman
Jag associerar till Chris Reas låt Road to Hell: "This ain´t no technological breakdown. This is the road to hell."
2013-11-22

    ej medlem längre
Jag gillar verkligen den här upplagan!
Det gjorde du bra!
Z*
2013-11-22

  Bjarne Nordbö
Gillar. Det får räcka.

2013-11-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
BOOOOOORN TO BE WIIIIIIIIIIIIIILD !
2013-11-22

  petter rost
Hörru Peter brorsan, tycker mej ha läst den här förut, fast nu i ännu lite skarpare bättre stuk - har jag fel?! Skitbra är det i alla fall! Du har vart borta en tid, men nu är ordningen återställd så att säga. Eller oordningen -!
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth