Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finNs få sOm funDerat pÅ det där med FRihet

så många människor
får för sig frihet handar om ansvar för andra människor
fast
kanske dom har fel
för frihet
fastlåst i sin egna person
bara
är väl knappast frihet
bara olycka och
ytlighet

så vad i vårat samhälle får oss att tro frihet är ensamhet
som dom flockdjur vi är?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-22 01:07



Bookmark and Share


  peter markurth
frihet, kunna göra det man vill, slippa samhällsapparaten så mycket som möjligt, ej påverkasav media etc
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP