Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

När kärleken försvinner är det bara ensamhet som brinner genom hjärta och själ.
Finns det någon där som kan se mig? Är jag ensam i denna värld?
Det kommer bli en lång väg till verkligheten. Kommer jag någon gång att förstå vad som hände med oss två.




Övriga genrer av Bundy
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-22 15:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina ord berör
så har vi alla känt :)
2013-11-26

  Lars Hedlin
Känsla och beröring
2013-11-25

  Magica VIP
Ja det tror jag nog du kommer förstå tids nog.
Vemod som berör.
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy