Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig nu



Jag ser dig, söndrig
älskar hejdlöst ,

vill röra din själ,
smeka sanningen,

kom,
fall i mina armar,

låt oss älska inatt,
ängel utav tårar,

sköra tankar,
känslor krackelerar i havet,

ha dig här,

närhet,
kärlek,

sanningarna om din själ,

jag såg dem idag,
leka livet tomt, skuggor

vaknade öde,
du var borta

natten rågad smärta,
utav tomhet

hågkomster blixtrade,
läppars mötte, nakenhet i
föreningen

då,
vacker kvinnlighet
nära min kärlek

nu,
min sorg och saknad

oändlig smärta,
sorgen brister,

inväntar en sanning,
men det ekar öde


Ser du ej,
att jag gråter,

torra tårar,
brinner

som helvetet i hjärnan
du saknas min ödetomt,

jag suktar din själ
vill älska

vill visa
dina tårar,
mina

så kom åter i natt

eliminera tomheten i
den rågade natten

låt den fyllas med
blixtrande hågkomster

läppars mötte

och nakenhet i
föreningen

var vacker kvinnlighet
nära min kärlek

inatt











Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 507 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-22 22:33



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet.
2013-11-25

  Katinka VIP
Självförbrännande, underbart vacker poesi.
2013-11-25

  issac.a.m
Underbar ..
2013-11-25

  Bibbi VIP
Fint.
2013-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Sinnlig, sorglig text som tecknar saknad i stora bokstäver.
2013-11-23

  LenaJohansson VIP
väldigt fin och känslostark
2013-11-23

  Schizooliza
Oj, du fångar en! Underbar text med genuina formuleringar.."du saknas min ödetomt" mfl. Super!:)
2013-11-23

    Amisan
Vackert, sinnligt
2013-11-23

  Angel of love
Väldigt fin.
2013-11-22

  Kalypso
Underbart vacker text. Då du väljer att skriva utan interpunktion som helhet, skulle dikten vara mycket finare utan alla kommatecken, utom i första delen.

"jag ser dig, söndrig" där ligger den som vitsippor på en sommarkulle.
2013-11-22

    Ken Cassel
Vackert, Peter

Gillas mycket

Mvh,,,
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth