Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

Under hela sitt liv

studerade hon orsak och verkan:

De är inte bara nära förknippade;

De är intimt förknippade;

Står varandra så nära

att du kan låta dem byta plats

om du singlar en klave,

drar ett rött kort,

eller överhuvudtaget alltsomoftast...

 

Livets logik

behöver inte följa tyngdlagen

eller tidsaxeln.

Den bara finns där

 

att utforskas.

Länk till min google+ profil




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-23 03:34



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

En dikt att trösta sig med
i den allmänna förvirringen.
Bra!
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)