Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan föll inatt

Jag ser,
drömmar

fly
tydliga tendenser, falla

livets ras,
de blinda vet allt,

vi låg medens tillsammans i min säng då stjärnor regnar,
galenskapen kokte i mitt hjärta,

vi älskade, knullade, nära
jag vet,

vad kärlek är,
din doft lever ännu vild

i

min själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-23 17:47



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fin beskrivit vännen: kärlek är irrationell, håg!
2013-11-23

  lodjuret/seglare VIP
tempus och stavning är inte överens med min håg här
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth