Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet smärtar guldsjäl

Jag sover dröm i ditt hjärta baby,
åker nära nu,

sann,
lanternan brister eld,

du ljuger ju igen att sömnen var en altruistisk eskapad av ishjärtat du stulit blind forever young och annat dravel kärleksbaby,

hög som fan då tårar brister,


i dimma




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-23 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth