Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslut


Färdigställd

Då döden slutligen står framför dörren
kommer jag sannolikt att betrakta denne med en viss förvåning och måhända utbrista

är detta slutet?
på allt min hjärna registrerat,

och varför betraktar ni detta som en katastrof

ni känner ju ej mina tankar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-24 00:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Detta var pricken över iet, handen i handsken. Fasiken va bra!!!!!!
2013-11-26

  LenaJohansson VIP
mycket bra
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth