Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade i gryningen



Letar sönder dina ögon nu i natten
ser oss veta,

du ler en smärta nu
då jag kysser,

din ensamhet
vet din saknad,

såg din oskuld skimra nära

vi älskade i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-24 22:09



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Glimrande kärlek i din fina dikt!
2013-11-25

  Drömfångare
Skimrande vacker :)
2013-11-24

  Katinka VIP
Magiskt vacker.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth