Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta

Min favoritplats är i ditt hjärta.
För dig kan jag gå igenom all smärta.




Övriga genrer av Bundy
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 23:11



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
få rader
med mycket känsla
2013-11-26

  Lars Hedlin
Stor känsla
2013-11-25

  Ordregnspoeten
Riktigt sköna rader det här. Vad behövs mer för att säga vad kärlek handlar om?
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy