Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa skär sig själva.. jag färgar håret..

sak samma egentligen
jävla dumheter
precis lika fånigt som att stötta bort människor
lika korkat som att dricka
tycka man är stolt rakryggad
minsann inte tänker tillåta
vad?
livet är ju för fan livet för oss alla
varken mer
eller mindre
och inte fan blir vi lyckligare av skära oss själva
hårfärg bättre jobb eller typ av lycka så länge vi inte kan ha vettiga relationer där vi vågar stanna kvar
jävla dumheter!
ändå
så håller vi på
var och en på sitt sätt
och allt som händer är
mer ensamhet
så jävla dumt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-24 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
När vi människor mår riktigt dåligt så gör vi också o-logiska handlingar...låter känslan i sorgen eller annat styra för mycket och då kopplar vi ur hjärnan i det hela..kram
2013-11-25

  peter markurth
japp

2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP