Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyrkogårdens fåglar luktar blod...


Laholm

Jag ligger stilla
Rör jag mig så märks jag
Märks jag skingras mörkret
Märks jag blir de rädda
Blir de rädda flyger de iväg
Undrar vart de flyger då
Sedan kommer de tillbaka

Det ser ut som om de hackat
Hackat i nåt som levde
Längst ut på näbben är de röda
Blodröda
Annars är de bara svarta och grå

Laholm, har ni vart i Laholm?
Där finns en kyrkogård
Där finns höga träd
Där sitter fåglarna
De som luktar blod...




Fri vers av Fumus
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-03-13 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fumus