Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del kämpar för så stora saker, andra är kanske mer som jag...


Om det så är det sista som vi gör

Du vet, jag vet, och vi har inget sagt, vi har inget gjort fram tills nu
Sen kom dom där skrivna orden, jag vet inte om det var jag eller du
Men jag vet att det redan är så gott som sagt
Den där ofullständiga meningen som inte kan misstolkas, sista kortet är lagt

Och sekunderarna efteråt att orden fått försvinna vet vi båda, då står det klart
Och jag tror ingen av oss vet någonting egentligen, ändå är vi säkra på att det blir underbart
Vi ska älska, det är bara så, om det så är det sista som vi gör
Ja vi måste få älska med varandra innan vi dör

Jag vet hur länge sen det är på dagen, jag vill inte minnas
Men sen så kommer dom där orden som bekräftar att det där fortfarande kan få finnas
Jag undrar, jag är rädd, jag kan vänta, blir jag trygg
Eller finns det ingen trygghet förrän jag andas doften av kvinnlighet från din rygg

Och jag behöver inte läsa orden från dig en gång till
Jag förstår och precis som för dig är det lika självklart att jag vill
Jag vill också att vi ska älska, om det så är det sista vi gör
Jag vill älska precis som du vill, precis hur vi vill, just bara därför

Vi skriver kärleksbrev i digital form, vi kräver plats, vi kräver en hel rymd
Och oblygt bekräftar vi vår lusta för det är så självklart att det är liv och inte synd
Du är riktig kvinna, sådana jag alltid velat ha, och jag har nog aldrig velat så mycket som nu
Det finns en själ, en kropp som jag redan kan känna smaken av, nu vet jag att allt det där är du

Och jag har inte ens vågat hoppas på dessa ord som kommer från dig
Ändå har jag liksom känt längtan efter det som är du växa sig starkare och starkare inom mig
Jag behöver inga andra tankar, inga andra löften, vi ska älska om det så är det sista som vi gör
Ett par rörelser med fingrarna för oss närmare varandra, rörelsernas ord förför

Jag minns en underbar tid för tio år sen, men plötsligt blev nuet härligare än ”då”
Några få enstaka ord som ger uttryck för det som vi tigit om räcker för att vi ska förstå
Jag kan ser allt det som du vill visa mig, vi har en egen rymd med nya stjärnor
Vi kan älska redan nu, nakna själar och berusande orgasmer i våra snuskiga hjärnor




Fri vers (Fri form) av PPQ
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ