Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den söta lilla flickan

Hon låg på sängen,
sperma rann ur analhålet då jag drog ut kuken, hennes analhål var välanvänt. Jag tog min hand, samt litet spott på handen, smorde ut det tillsammans med sperman i min älskades analhål, hon kved till då jag förde in handen, gnällde, ormade sig.
Tog det försiktigt, lirkade, fick in ca 1 fjärdedel, hon försörkte skrika, jag runkade nu, satt på hennes rygg, sprutade i hennes svarta hår, smorde ut sperman i håret och asnsiktet, flickan tiggde om detta, sade, jag älskar dig peter, vi kysstes länge, hon somnade insmetad med sperma, jag höll om henne som en skatt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-11-25 21:06



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Så här kan en man skriva, det har jag lärt mig. Mannens språk kan vara mer brutalt och ta med alla detaljer. Intressant.
2013-11-26

  queenia
.. dessa ord berörde mig. med smärta och äckel. och fascination.

dina ord lyckades tror jag, med de dem ville. att väcka känslor.

men jag är inte färdig än. med mina känslor. inför dina ord.


2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth