Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allTing hAr etT slut

jaha
vem kom på det
vem vet sånt
universum har inget slut vad vi vet
inte heller vet vi om våra själar har ett slut
eller en början
vi pyttesmå människor tror så mycket
även om vi vet och har bevisat
vetenskapligt för oss själva många gånger
att
vi
hade
fel
sen kan vi ju få för oss att det var ju dom
inte jag
fast
nja
vem vet
egentligen
allting har ett slut
tror jag inte på




Fri vers av kråkan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-25 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mycket bra och insiktsfullt!
2013-11-26

  Sofhia Wirström
bra skrivet
om funderingar
vi alla har
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP