Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öVerleV såklart

som alltid
meningsfullheten i det där jävla kasam
kan du ju utantill
precis som avstängheten från det där som kallas känslor
du är bra på det
kom igen
överlev såklart
vad annars får man ju ändå redan på
till
slut




Fri vers av kråkan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-25 22:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat!
2013-11-26

  Sofhia Wirström
starka rader
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP