Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kAn ju övErtalA dIg

argumenera
och blablabla
såklart
fast
valet
tanken
känslan
och handlingen måste ju ändå vara din

nej
det blir
som
det blir
ändå
antar jag




Fri vers av kråkan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-25 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Envägs kommunikation..är vanligt tyvärr..kram
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP