Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttalandet är ju logiskt när man tänker på att det kommer från en plats där man visserligen inte träffar djävulen personligen men tydligt ser spåren av hans verk och om du nu inte tror på djävulen så har han ju lyckats I sitt uppsåt eller hur?


Visdomsord från ett härbärge

Om

du vill söka kunskap

leta efter sanningen

kan du gå till biblioteket



plöja igenom en tjock bok


eller

så kan du öppna

dina sinnen

och inse

att djup kunskap

finns även där

du kanske inte förväntar dig

att finna den



En morgon

vid kaffebordet

hör jag en hög röst

bakom ryggen:


-Något av det smartaste

djävulen gjort

är att han övertygat människor

om

att han inte finns



När jag vänder mig om

spricker han upp

I ett stort leende


och på ett ögonblick

har min bild

av honom

förändrats







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-26 03:26



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
JO! jag tror mer på djävulen än på sommaren
2013-11-26

  queenia
Sant! Bra skrivet!
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP