Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Vad letar du efter?

Sanningen

Och vart är du på väg?

Inte vet jag

Mot Gud kanske

"How much do they pay
for you your soul?"

Frågade han som var i elden

Min är inte till salu

Den har inget pris

Och var kan jag hitta dig?

Det vet jag inte
Kanske i elden

Kanske i jennah

Du får fråga Gud




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-05 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP