Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsarens nya kläder 2

En dag
Springer jag (som av en slump)
På en gammal klasskamrat

Det var inte igår
Lever du

Minns du när vi tömde
Tomas pappas och mammas
Barskåp?

Nej
Men det är väl samma fest
Som pågår
Ännu idag?

Sist vi sågs
Var väl i det militära
Jag fick cykla
Och du körde lastbil
Din lyxlirare

Din plutonchef
Käkade blodtrycks medicin
Minns jag att du sa

Ja han hade lite problem
Med sin ilska
För helvete Nilsson
Din jävla hippiekommunist

Allt jag sa
Var att jag hört
Att även fienden
har fruar och barn




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP