Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

Den är gömd
Här inne

Men det finns ögon som kan se
Letar sig sakta fram
Om du vill så kan du

Möt mina ögon
Visa när du hittar fram
När du är säker

Visa mig tecken!
Lek inte med mina tankar
Förvirra mig inte
Spring inte bort

Stanna




Fri vers av Alice in wonderland
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-26 21:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fenomenal
2015-02-15

  USSDF/HXS
Love!
2013-11-28

    ej medlem längre
Vackert!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Alice in wonderland
Alice in wonderland