Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Min Älskade

Gråt ej när jag inte längre finns kvar.
Du vet ju mycket väl att jag har det bra.

Vid min grav finns jag inte längre kvar.
Det är inte där du får svar.

När fåglarna sjunger för dig,
tänk på mig.

Och när vinden smeker din hud,
tänk på mig när jag var din brud.

Men gråt ej när jag inte längre finns kvar.
Du vet ju mycket väl att jag ändå finns någonstans,
där vi träffas en dag.

Om du släpper en tår,
är det min hand den når.

Och om du tappar ditt mod.
Tänk på den dag vi möts igen utan blod.

Allt du behöver tillslut är ett helt hjärta.
Sedan möts vi igen utan smärta.




Bunden vers av Alice in wonderland
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-30 11:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin text
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Alice in wonderland
Alice in wonderland