Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor

Tänk om jag kunde fånga en ända liten droppe.
En ända liten färglös pärla.

Tänk om jag skulle kunna få se in i den,
och ta reda på allt den innehåller,
allt den gömmer.

De är hemlighetsfulla, har alla olika budskap?
Hur kan en droppe rymma så många känslor?
Varför kommer de av både glädje och sorg?

Tårar.




Fri vers av Alice in wonderland
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 17:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tårar - både glädje som sorg - samt även njutningsvätskorna från din/gudinnans sköte, är alstrade från din själs känsloyttringar

det är himmelska, divinala, sakrala, precis som alla dina känslor så bör de bejakas totalt, understödjas samt ifråga om sorgtårar beglädjas

2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Alice in wonderland
Alice in wonderland