Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakum

stilla
hårt jävla förpackad i väntan på att få luft
komma ut
uppäten eller fri inte så förbannat noga
bara släpp ut mig
skär loss mig
helvete!!
vakum............
vad är det för jävla liv




Fri vers av kråkan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-26 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark stark känsla......
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP