Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga vägrA juLen

ja
nog fan vågar jag det

och ska
ångest elände ensamhet för så många
nej
nog fan vågar jag


för dom som vill
ställer jag till med en sista logfest
där alla får spöka ut sig hur dom vill
där vi äter varmkorv och bröd
lyssnar på allt utom julmusik
dansar på bord istället för runt gran som fånar
skiter i alla jävla julklappar traditioner och annat trams
och bara gör just det som jul egentligen är till för
umgås
tänker på varandra och alla är välkomna
oavsett
ras
familj
klass
eller annat trams

jag vågar
vågar ni??




Fri vers av kråkan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-26 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jag vågar ....Bättre att visa dagligen att man är en ödmjuk själ utan att behöva skänka en massa gåvor...kram
2013-11-27

  aol
jag vill ha långbord där alla som vill kan sätta sej och bara känna samhörighet,
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP