Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eksådd III


som lämnade vi vårt ursprung bakom oss
som lämnade vi våra namn och allt så länge hållet

och vandrade genom land av rikedom

aldrig för att se tillbaka
utanför att finna något i jorden

där vi kunde andas

sedan evigt vaggande i sorg
sedan evigt varse begravda namn
och ingens historia aldrig hemkomna

viskar vi från mun till mun
vidareför vi tröstlöst kunskapen

omöjligt fasthållen
men alltid sammanlänkad




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP