Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- och Du -


jag ..ÄR.....LUCIA


















och alla som


kan dö


för sin sak.












(jävla glitter och tjafs)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 21:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ljusbärare
ljusgivare
2013-12-01

    ej medlem längre
Ja känns knepigt tycker jag att kombinera glitter och lussebullar med det sicillianska helgonet Lucia...
2013-12-01

    ej medlem längre
Intressant med hur olika högtider uppstår från ett ursprung.. via tillägg och bortsortering, sammanblandningar och oheliga allianser...
2013-11-28

  KYREUS of Sweden
/För faktabakgrund; läs
Historie-Lexikon
och skrifter om
Religiösa Legender./
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden