Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Min smärta försvann när du tog tag i min hand och visade drömmarnas land.
Ensamheten har aldrig varit så långt borta och äntligen fick jag min lycka.
Tiden gick och gick men nu kan jag se fritt!




Övriga genrer av Bundy
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så så fint!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy