Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig aldrig

Jorden går under om du dör!
Utan dig finns jag inte!
Stjärnorna kommer förevigt att falla om du inte står vid min sida!
Elden kommer att brinna om bara du stannar!
Lämnar du mig kommer jag inte att kunna leva!
Mitt hjärta kommer att stanna om jag inte hör att du andas!
Jag behöver din tröst!




Övriga genrer av Bundy
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint..
2013-11-28

  Angel of love
Vacker och stark text.

2013-11-28

  Lars Hedlin
Mycket mycket fin!
2013-11-28

  Ordregnspoeten
Vilken ärlig kärleksförklaring och vackert skrivet om det viktiga i livet.
2013-11-27

  queenia
Oerhört starka rader.

2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy