Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täNk om hAn inTe dÖr

tänk om
skeppet sjunker
allt vänds emot
sänker allt som någonsin varit värt
akta dig
drömmar säger alltid något
så snälla
akta
dig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARK!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP