Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

starK ensaM

såklart
jag är vrålstark
duktig på att finnas till
lärt mig från början att klara mig
i alla möljiga lägen
och omöjliga
stå upp såklart
inte låta känslor och sådant skräp ta över

sen har åren lärt mig att det faktiskt inte är så som jag vill ha det
vill inte vara ensam och stark
kan
kan jag
men vill verkligen inte
och varför skulle jag
för att jag lever i ett knasigt samhälle där alla tror det är bra att vara ensam
ersätta andra människor med piller för överlevnads skull
kontroll
jovisst
kan man ju tro
vem kontrollerar
du
läkemeldelsföretagen
samhället
andras tyckande
eller
vem?

knasigt är det iallafall
tycker
den
där
kråkan
som ju bara är en kråka
såklart




Fri vers av kråkan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-27 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter stora.Berörs!
2013-11-28

  queenia
.. och Kråkan är vis. Mycket vis.


2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP