Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken kan komma in

 

Vi letar hela livet efter kärleken,

den stora, enda, äkta, sanna meningen med livet

 

Ibland tror vi att vi funnit den,

tills vi vill ha något annat.

 

Men kärleken finns där hela tiden, väntar  

väntar på att vi ska finna porten

 

En port där kärleken kan komma in

En port av stillhet och tystnad

En port där vi släpper taget och ger oss hän

En port där alla tankar upphör

En port till tomrummet av rummets innersta natur

En port till nuet...




Fri vers av annacecilia
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia