Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaG är numEra allTid glaD när jaG gråter

det fanns en period i mitt liv då det där inte gick
avstängt
vakum såklart
ont
fast kontroll ju

om jag nu jämför måendet då
och nu
när jag återigen gråter
finns det ingen sorg i världen som skulle få mig att vilja tillbaks
till
icke
gråt
kommer aldrig någonsin be mina barn hålla inne sina tårar
(även om det är jobbigt att se dom.. även om dom kommer pågrund av mig)
avstängdhet
nej tack
bara så




Fri vers av kråkan VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-27 23:36



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en bra och klurig rubrik på en i övrigt tänkvärd text!

Själv har jag alltid varit livrädd för gråt och tårar och det har inte gjort mitt liv enklare.

att gråta är ju en naturlig del av livet...
2013-12-02

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP