Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel igen

Besviken på kärleken, gick jag tillbaka till ensamheten. Andas in och andas ut allt kommer att bli bra tillslut. Jag lever fortfarande på hoppet om en bättre morgondag.




Övriga genrer av Bundy
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-28 11:03



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Kom ihåg att kärlek som gör någon besviken och ger den ensamhet inte var någon riktig kärlek, alltså inget att sakna, bara att tacka för att den försvann och man fick vakna ur en slags slummer man skapat för att slippa lida av det.
2013-11-28

  Lars Hedlin
Berörs och känner! kram
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy